Sportcenters fot & skoklinik

Sulorna passar och underlättar för löpare, friidrottare, gångare och alla ni som står och går på era arbetsplatser!

Med Footbalance fotanalys kan vi ta fram rätt skor till våra kunder. Footbalance-sulan är bra både för löpning på elitnivå och för jogging eller promenader. Med en bra sko tillsammans med sulan förebygger man skador och får en bekväm och lustfylld träning.

Footbalance är en individuellt formad innersula som tillverkas på basis av en fotanalys. Innersulan sitter perfekt i skon och känns bekväm. Footbalance-innersulan håller foten i rätt position samtidigt som den förebygger och rättar till felställningar i foten. Individuella sulor förhindrar uppkomsten av belastningsskador.

Under en produktutvecklingsperiod på sammanlagt tre år har fysioterapeuter och läkare testat innersulor på mer är 3000 människor som lidit av allvarliga problem i ben och fötter. Efter detta har man konstaterat att produkten fungerar och lanserat den i sport- och skoaffärer.

Footbalance-konceptet är slagkraftigt eftersom det är så snabbt och förmånligt. Skräddarsydda Footbalance-innersulor kan användas av alla. Fotanalysen och utformningen av innersulan sker snabbt och behändigt i vår Footbalance-hörna. Det hela tar bara cirka 10 minuter. Kunden får innersulor som är individuellt formade och färdiga att användas med detsamma.
 

Vi hjälper våra kunder att få det hon eller han behöver för en säkrare, skönare och roligare träning.

Sportcenter - rätt utrustning och råd för dig.